Over ons

Ons verhaal

Lorenzo kreeg de “bakkerstiel” al met de paplepel binnen via zijn peter en Stefanie is van kindsbeen af verlekkerd op zoetigheden. Samen vormen ze dus een gesmaakt duo. Lorenzo en Stefanie kunnen allebei ongelofelijk genieten van een lekker ontbijt of dessertje. En dat proef je. In al wat Lorenzo en Stefanie doen smaak je de passie en de liefde voor het vak. Geniet gerust mee.

Kwaliteit, ambacht en vernieuwing

Bij ons wordt het bakkersambacht nog in ere gehouden. Zo geven we de degen voor onze broden ruim de tijd om te rijzen en werken we nog steeds met een ambachtelijke houten rijskast voor onze boerenbroden. Met onze leveranciers blijven we ondertussen ook op zoek gaan naar nieuwe broodsoorten en nieuwe ideeën. We experimenteren met granola en met producten die passen in een gezondere levensstijl. En om ons keten zo kort mogelijk te houden werken we – als het kan – samen met lokale handelaars.

Onze specialiteiten

Kraakvers

Van grondstof tot eindproduct, van bloem tot brood, Bakkerij Lorenzo staat voor op-en-top verse producten. Ontdek onze ovenverse pistolets op zaterdagnamiddag!!

Lees meer

Altijd brood

In onze automaten vind je op elk moment van de dag vers brood, zelfs tijdens ons verlof.

Lees meer

Onze specialiteiten

Laat u verrassen door onze uitgebreide keuze aan dagversbrood, ons ruim en divers aanbod koffiekoeken die nog steeds artisanaal met echt boter gemaakt worden. En heb je onze heerlijke, overbekende bokkenpootjes al geproefd?

Lees meer

Heerlijke ontbijtformules

Ontdek onze gevarieerde ontbijtformules: van ovenverse pistolets, smeuïge ontbijtkoeken, huisbereide granola tot versgeperst fruitsap. Van standaard tot luxe, van klein en fijn tot een heuse brunchbox.

Lees meer

Verfijnde patisserie

In het huis gemaakte artisanale,(h)eerlijke patisserie. Ook voor gepersonaliseerde taarten kan u bij ons terecht. Een foto van uw kleine spruit of liever van een stoere superheld. Wij plaatsen deze op uw favoriete gebak.

Lees meer

Onze winkels

Lorenzo Ingelmunster

Bruggestraat 79
8770 Ingelmunster
051/30.25.83

Lorenzo Izegem

Kortrijksestraat 210
8870 Izegem
051/817786

Lorenzo Kachtem

Kachtemsplein 12
8870 Kachtem
051/43.30.87

Lorenzo Ooigem

Wielsbeeksestraat 20
8710 Ooigem
056/66.63.58

Werken bij Bakkerij Lorenzo

Gebeten door brood en banket? Wil jij onze klanten laten proeven van onze passie? Dan ben jij bij Bakkerij Lorenzo meer dan welkom. Voltijds of deeltijds, flexi of jobstudent? Vul snel het sollicitatieformulier in!

Solliciteer